Translate

fredag 7 september 2012

JAG ÄR HEMMA

Hej Europa, Sverige, Skåne, Österlen och tonårsrummet!
Här dricker jag billigt svartvinbärste ur mina gamla loppiskoppar och äter danskt rågbröd med kravmärkt Kalles kaviar.

Här på Österlen händer liksom lite lagom mycket saker, tiden står nästan still och jag som kände att jag  tappade bort mig lite i storstan när jag var i Sydney känner nu att själen hunnit i kapp igen.
Det har varit middagar med familjen, te på trappan i morgonsolen, billigt vin med vänner och cykelturer på små grusvägar i skogen. Tänk idyll. Jag har det bra.Om tre veckor ska jag bege mig till Vietnam. Mitt pass är sprillans nytt och visumet är också på väg.
Att jag sen inte vet någonting om Asien är kanske lite lustigt men... men jag kommer nog till det med!
Vid sängen ligger en hel trave med böcker jag lånat från biblioteket, tanken är då att jag ska hinna läsa i alla fall lite innan jag beger mig av.

Reseplanen: Ta flyget till Vietnam, där Amerikanen väntar som själv precis anlänt från sitt flyg från Australien.  Jag tänker massor av kärlek!
Dagen efter kommer min amerikans föräldrar som flugit från USA. De är Pappans 60-års dag och ska firas med en massa turistande i Vietnam och Kambodja.
Tanken är att vi hänger på dem och efteråt fortsätter vi.. typ norr, väst eller kanske öst, det är väl här som planerna börjar bli lite, vad ska man kalla det, suddiga.
Vi behöver nog köpa lite böcker och klura på de hela tillsammans, jag tänker då en liten hydda vid stranden, ..visst låter det hemskt jobbigt!2 kommentarer:

  1. Läs några böcker, googla lite och titta på bilder så tror jag absolut att ni hittar några platser ni vill besöka, men ack så skönt att inte ha allt för många måsten! xx

    SvaraRadera
  2. Men oj vad spännande, vilket äventyr! Solsken och lycka till dig!

    SvaraRadera