Translate

onsdag 9 november 2011

DAGEN

Vilken underbar dag! Jag vaknade upp hemma hos Danilo i Paddington. Där hade jag minst sagt en stressfri och mysig morgon. Danilo satt vid datorn och arbetade (kanske mindre mysigt för honom) och jag placerade mig på balkongen med en bok och en kopp te. Vid lunchdags begav jag mig ut på Paddingtonsäventyr och fixade hem lunch annars var den minst sagt lugn.
Jag hade vid ett tiden blivit lovad skjuts utav Angus. Han skulle till stranden och surfa och jag skulle bli släppt vid shoppingcentret som ligger på vägen. En ny extern hårdisk hade jag i tankarna men dagen fick en helt annan vändning. Dylan som också var med, berättade om en butik som hade en galen utförsäljning och innan jag visste orden av var jag övertygad, först hänga på stranden och sen shopping. 
Vilket underbart strandväder, 30grader i skuggan och en mild bris! Medans killarna surfade gick jag och tittade närmare på skulpturutställningen som för tillfälligt pågår. Längs hela strandpromenaden mellan Tamarama och Bondi finns dem och många av dem är helt fantastiska! Det blev en snabbare tur innan jag var alldeles för varm, jag gick ner till stranden och badade benen, vad jag önskade att jag hade badkläder med mig! Jag tog mig en liten glassfika i skuggan och till slut var killarna färdiga. Vi gav oss iväg mot elektronikbutiken men jag hittade tyvärr ingen lämplig hårddisk, jag ska helt enkelt fråga ut min sambo Nathan, han jobbar ju faktiskt i någon sån där teknisk butik. Väl hemma igen kom jag hem till ett hus utan ström, jädrans så glad jag var att vi hade en gasspis, utan mat och te fungerar jag helt enkelt inte! Jag somnade söt med magen full av korv stroganoff (rester är ju lätt världens bästa snabbmat) och nu när jag vaknade var både ström och mina sambos hemma, jag klagar verkligen inte, vilken härlig dag!2 kommentarer: