Translate

tisdag 1 februari 2011

TAMARAMA

Eftersom jag alltid pratar om att gå och bada och dopp i havet är det inte mer än rätt att jag faktiskt också visar er hur det ser ut.
Stranden jag och Matthew brukar gå till heter Tamrama men kallas mest för Glamarama. Tamarama är utan barnfamiljer och turister och därav finns det heller inga badvakter, därför brukar hundägare gå dit med sina hundar och bada här, (egentligen superförbjudet.) Det är superkul att sitta titta på alla hundar som springer omkring och leker och snusar varandra i rumpan.
Det kändaste stranden i Sydney är nog Bondi Beach, men där finns det fruktansvärt mycket folk. Jag och Matthew har varit där en gång och vi båda sa aldrig mer! Bondi har mer en typisk sandstrand medans Tamarama har klippor. Vågorna är mycket större i Tamarama, så det finns gott om surfare här, de som surfar är relativt långt ute så det är ingen risk att få en bräda i huvudet, däremot när vi badade i Bondi, då kom både barn och bollar flygandes över en.
(och självklart finns det också massvis med andra ständer)                                               Samtliga bilder är tagna i Tamarama
                                                                                

1 kommentar: