Translate

fredag 8 mars 2013

Logiskt tänkande, typ.

Det var morgon och jag vaknade skittidigt, eftersom jag la mig ganska sent fick jag inte ihop logiken. Kroppen kändes mör efter gårdagens vulkanäventyr. Jo men visst, jag besteg en aktiv vulkan med rök från alla håll, jag vet, det var lika coolt som det låter fast mycket mycket jobbigare än jag trodde det skulle vara. Jag hatar lite hemligt fysiskt aktivitet men glömmer bort det ibland och tänker att ja, att klättra en vulkan låter spännande. (och så vet jag hur bra och nyttigt det är för kropp och sinne så jag gör det ändå, så lilla mamma oroa dig inte för mig om du nu läser detta)
Den tidiga morgonen har nu förvandlats till en sen morgon, jag har i inte mindre än fyra timmar suttit och slöläst bloggar. Det gjorde mig inspirerad och deppig allt på samma gång, logiken går inte ihop där heller och resulterade i ett konstigt humör som i sin tur leder till ett konstigt blogginlägg.
Hur som helst... jag är just nu i Bestagi, en liten stad känd för sin aktiva vulkaner och blommorna & grönsakerna som växer här.
Solen skinnet och jag tror jag ska ta och hitta mig någon form av fruktmarknad så fort jag känner att jag orkar, kanske efter frukost. Jag fick höra att det skulle finnas en ganska så rolig kyrka här också. Men horn och färgglada målningar, en indonesisk tolkning av kristendomen eller något sånt.
Jag tänkte också uppdatera de senaste veckans äventyr här på bloggen, håll utkik, nytt material poppar alltså upp någonting under dagen, så rulla neråt, jag lägger de under respektive datum.
Selmat Pagi!

Bor på översta våningen med troligtvis världens största soldäck på taket, lyxigt. ..och jag diggar utsikten med. 


2 kommentarer:

 1. Hej älskade Erika
  Inga pekpinnar inga förmaningar men läs
  "WHEAT BELLY" av WILLIAM DAVIS
  så får du kanske några svar på din trötthet
  kram mamma

  SvaraRadera
 2. I slept at exactly the same place in Berastagi. I took a photo just like yours from the rooftop and I also went to Sibayak. It was in January so the weather was a tad more rainy. I'll try to upload the pics soon and show you :)
  Safe travels min kompis!

  -Joona Sneck

  SvaraRadera