Translate

torsdag 21 mars 2013

Svenska bokstäver och suddiga mobilfotografier

Fram tills idag hade jag bara två ynkaste bilder från sjö Toba. Fotografier från soluppgången från min kulle. Jag kallar det numera för min kulle eftersom jag varje morgon traskar upp där för att välkomna solen.

Eftersom att jag idag suttit och klöddat med en bloggen och facebook mest hela dagen passade jag också på att läsa en massa väntande mejl. Jag förstår alltså nu att ni hemskt gärna ville se denna plats visuellt och inte bara höra min dagdrömliga version.
(Önskemålen om att få tillbaka bokstaverna ÅÄÖ har jag också hört, jag ska försöka att lösa det hela, just nu skriver jag från mobilen men det är inte särkillt hållbart i längden.)
Jag tänkte okej okej och ni ska får det som ni vill, och knäppte av några simpla mobilkort på vad jag sysslat med under eftermiddagen och kvällen.
Det var åska i luften, som det känns innan regn och det hade börjat skymma så kvaliteten på fotografierna är inte den bästa men här är de i alla fall!

Från datorn gick jag ner till sjön för att sjunga, minns ni Oh Lauras gamla hit Relase me? Den tycker jag om att sjunga högt ut över sjön.
Så här ser vägen ner till sjön ut och så där ser sjön ut förre storm.


Sjön och jag spenderar mycket tid tillsammans. Här badar jag och filofiserar mycket. ..och sjunger såklart!


Så här ser blommorna ut utanför mitt hus. Jag sitter ofta i dörrkarmen och dricker te och tittar på när hönorna sprätter i rabbaterna.


Stormen och mörkret kom snabbare än jag trott.
Jag knäppte av några kort till er från mitt fönster innan jag klättrade upp på min kulle för att bevittna världens häftigaste ljusshow. Jag vet inte vad jag ska jämfora det med, jag har aldrig sett något liknande förut! Den närmsta synonymen jag kan hitta på måste vara en orgasm, en okontrollbar, djup, levande och stark orgasm, så nära var blixtrarna!


När det började att regna klättrade jag ner från kullen och satte mig i dörrkarmen och lyssnade på smattret. En liten fruktfika innan läggdags tankte jag och satte tänderna i min mango.
Ut ur bettet jag precis tagit såg jag till min förtvivlan en liten skalbagge komma spatserrades. Både mango och larv åkte ner i vasken och jag spottade och fräste i toastolen.


Efter min mangobesvikelse borstade jag tänderna, tvättade mig och kamma håret. Detta gör jag faktiskt varje kväll innan läggdags.
Sen gjorde jag faktiskt inte mer utan gick jag och la mig.


SLUT

1 kommentar:

  1. Hej, tack för underbara bilder, jag längtar efter att få cykla till Gyllebosjön o. ta ett dopp.
    kram mamma

    SvaraRadera