Translate

tisdag 21 juni 2011

TANKAR

Jag har sån ångest och orkar inte blogga och fylla i allt roligt jag har gjort i helgen som jag ännu inte hunnit att skriva om.

Jag sitter just nu inne och funderar över framtiden. Som ni säkert redan har förstått har jag alldeles förälskat mig i Australien ...men snart är det Januari (tiden går fort här borta) och då måste jag lämna allt. Jag vill inte lämna mitt kära hem, mitt jobb, kulturen, klimatet och alla underbara människor jag hunnit träffa.
Men samtidigt ser jag också ljuset i framtiden. Att flytta hem till Sverige! Hyra något litet och kanske plugga en termin. Förenas med gamla vänner och träffa mitt blivande brorsbarn som är på väg. Jag vill även resa, om pengarna räcker kan jag kanske luffa i Europa på sommaren.. eller kanske Amerika, Indien, Asien! ..och vill jag kan jag försöka få ett års visum till och rentav flytta tillbaka till Australien igen i september.
Jag blir rädd, glad, pirrig i magen och alldeles ledsen av dessa tankar, det är liksom överväldigande. 


1 kommentar:

  1. Hemskt svåra beslut att fatta, men vad som än sker så är huvudsaken att Du är lycklig hjärtat :) Tänkte passa på att önska trevlig midsommar, Emil och jag åker till Värmland idag och återvänder igen på måndag - långhelg! <3

    SvaraRadera