Translate

torsdag 27 januari 2011

MIN AUSTRALIA DAY

Den började med en fruktansvärt varm natt, så fruktansvärd att vi bestämde att en sådan natt till kommer vi inte att klara av igen så efter en långfrukost begav vi oss till Westons shoppingcenter. Där hittade vi en finfin fläkt (som senare visade sig rädd mitt liv från värmen många gånger.) När vi väl var där passade jag också på att köpa en citruspressare, så man kan pressa sin egen morgonjuice. Den kostade bara $19.95 dvs. 133 svenska kronor, a real bargain! Denna lilla sak är årets bästa köp, för gudars så god juicen blir! Apelsinerna smakar så mycket bättre här jämfört med hemma och de är inte särskilt dyra heller så det blir mycket billigare att pressa egen juice istället för att köpa färdigpressad.


 Efter att ha gått runt och svettats i shoppingcentret, (deras aircondition sucked) begravs oss för vår dagliga tripp till havet. När vi kom hem pumpade vi upp vår lilla bebispool och plaskade, eftersom man inte kan få nog av kallt vatten i denna värme!
Det var Australiens nationaldag så skulle vi ju grilla och dricka öl, så senare på kvällen kom några vänner kom över och det grillades mumsiga lammrevben och lammkorvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar