Translate

söndag 16 oktober 2011

LÖRDAG & SÖNDAG

Vart kommer alla dessa människor ifrån undrade jag, i lördags på caféet var det full rulle. Alla borden var ockuperade, all servis smutsig. Tiden gick snabbt och arbetspasset bara flög förbi. Efter jobbet gick jag raka vägen hem, jag var trött från allt spring och kände mig slö och matt från förkylningen. Väl hemma tog jag mig en ordentlig tupplur och vaknade inte förens Bianca ringde och frågade om jag ville gå ut och käka, jag var vrålhungrig och skyndade mig till restaurangen. Bianca och Shanna skulle efter maten vidare på konsert, själv kände jag att jag borde vila ut förkylning och gick istället hem till en vän i Paddington och tittade på film.

I morse vaknade jag inte ett dugg friskare fast jag hade vilat massor, istället kändes min näsa mer täppt än aldrig förr.
På väg hem från Paddington och på väg mot bageriet för att köpa frukost såg jag en liten ank-familj som ockuperade trafiken, de var så söta och kanske något självmordsbenägna?!
Bagerifrukosten avnjöt jag i parken som ligger precis bredvid mitt hus, det var en solig morgon och riktigt härligt ute.
Väl hemma inträffar min andra djurupplevelse... på väg till duschen skulle jag ta min handduk men ser något stort brunt, en massiv spindel har ockuperat min handduk (och han såg väldigt hungrig och farlig ut!) Jag ringde min sambo Nathan och hoppas på att han ska rädda mig, han jobbade tyvärr. Jag lyckades dock övertala Matthew att få ut spindeln ur mitt hus var ett ypperst viktigt uppdrag, hans kommentar till det hela var något i stil med ”Erika du vågar resa själv runt i världen men är livrädd för en ofarlig liten spindel” ..seriöst har jag inget vettigt svar men spindeln fick i alla fall ett nytt hem.
Därefter mot någonstans till någon strand åker jag och Matthew och njuter av en helt underbar vårdag. Vi fikar, vi tittar på utsikt, pratar skit och jag lyckas bränna mina ben.
Nu när jag väl är hemma igen (och efter att äntligen har fått min välförtjänta dusch) ringde Mattias och ville ta sig en öl i eftermiddagssolen, jag som är lättövertalad hänger såklart på, måste skynda!3 kommentarer:

 1. "liten spindel". HA! ser ju onekligen ut som ett groteskt monster...

  SvaraRadera
 2. Fy i HELVETE! Jag hade fått hjärtinfarkt gånger 1000 om jag träffat herr spindel

  SvaraRadera
 3. what the f*!!! that's not a spider!! That's a giant dressed up as a spider!!! Jesus now I know why u'd call for help!!
  @Claudia

  SvaraRadera